Wees vlooien de baas!
MENU

vlooienbestrijding in Helmond

0492 - 726 123

Geef vlooien geen kans, laat ze bestrijden!

Na een aantal dagen valt het je op dat je huisdier meer dan normaal aan het krabben is. Ineens besef je het je… Vlooien? Direct was jij je huisdier met een vlooienshampoo en zorg je ervoor dat het dier geen vlooien meer in zijn vacht heeft. Wat nu? Zitten er nu ook vlooien in je huis? En waar dan? Hoe bestrijd je het ongedierte? Het beste advies: schakel een professionele ongediertebestrijder in.

Vlooienplaag alleen te bestrijden door een professional

Het probleem bij vlooien is, dat ze tijdens het bloed zuigen direct eitjes leggen. En dan te bedenken dat een vlo elke dag 50 eitjes legt. Een ware vlooienplaag ontstaat dus binnen no-time. Alleen je huisdier behandelen met een vlooienmiddel is niet voldoende. Onze professionele ongediertebestrijder werkt met zware middelen waarmee een vlooienplaag te bestrijden is.

Is er iets wat je zelf kan doen?

Naast het inschakelen van een expert, is het ook goed om zelf een aantal dingen uit te voeren:

  • Maak je huisdier ‘vlo-vrij’ en voorzie je hond of kat van een vlooienband om nieuwe vlooien te voorkomen.
  • Stofzuig je hele huis grondig en gooi de stofzuigerzak na gebruik direct weg.
  • Was je beddengoed, vloerkleden en de honden- en kattenmand op 90 graden.

Voorkom vlooien in de toekomst

Zodra onze professionele ongediertebestrijder bij jou is geweest, is het zaak om nieuwe vlooien te voorkomen. Het begint bij je huisdier. Vlooien springen binnen enkele seconden van het ene dier naar het andere dier. Zorg dus dat jij je hond of kat in het vervolg preventief behandelt tegen vlooien. Er zijn diverse winkels waar je onderstaande producten kunt kopen:

  • Vlooienkam: borstel je huisdier minimaal twee keer per week met een vlooienkam.
  • Vlooienband: voorzie je hond of kat met een vlooienband.
  • Vlooiendruppels: druppel het middel in de nekplooi van je hond of kat.

Waarom kies je voor professionele ongediertebestrijder?

Onze experts zijn al jarenlang actief in de omgeving. Door veel ervaring en de juiste middelen bestrijden onze experts binnen no-time vlooienplagen in huizen. Daarnaast geven ze je advies hoe je in de toekomst vlooien voorkomt.

Bestrijding in de omgeving

Ook in omliggende plaatsen voeren wij bestrijdingen uit: Aarle-Rixtel, Bakel, Beek en Donk, Boekel, Boerdonk, De Mortel, Elsendorp, Gemert, Handel, Lierop, Mierlo, Milheeze, Venhorst.

Contact

Als u inwoner bent van Helmond en u heeft te maken met overlast van vlooien, dan kunt u contact opnemen met ons meldpunt via bovenstaand servicenummer.

Wanneer u liever per mail contact wilt opnemen kan dat via de website van ongediertebestrijden.com