Wees vlooien de baas!
MENU
Direct vlooien bestrijden? Zoek bestrijder

Vlooien bestrijding in Utrecht

Bijna alle mensen zijn liefhebber van dieren. Wie houdt er nou niet van elk dier dat blaft of miauwt? De meeste huishoudens hebben een huisdier en het spreekt natuurlijk boekdelen dat er op social media zoveel dierenplaatjes te vinden zijn.

Helaas zijn ook weer niet alle dieren even wenselijk. En dan hebben we het niet over dat gehorige keffertje van de buren. Een muis is op zich ook nog wel lief. Tenminste, als het een tamme muis betreft. Wie eenmaal een muizenplaag of rattenplaag heet meegemaakt, weet dat deze viervoeters ook minder aangename kanten kunnen hebben. We hebben het dan over overwinteraars die door minuscule gaatjes je huis binnendringen, overal hun uitwerpselen overal deponeren, een constante knaagbehoefte hebben en een bron van ziekteverspreiding kunnen zijn, het liefst in je spouwmuur.

Effectieve aanpak vlooien met deskundige van bedrijf ongediertebestrijding in Utrecht

Vlooi van heel dichtbij ingezoomd

Muizen hebben ook een enorme territoriumdrang. Als je ze diervriendelijk vangt in een kooitje en je zet ze tien kilometer verder uitzet in een bos, slagen ze erin om de weg terug te vinden naar jouw spouwmuur of systeemplafond.

 

Je denkt misschien te kunnen afrekenen met ongedierte door het kopen van een potje muizengif bij het tuincentrum. Helaas is dat pure geldverspilling, want het gif dat ze op zo’n plek wettelijk mogen verkopen, is te zwak om een complete roedel om te leggen.

Een gecertificeerd bedrijf voor ongediertebestrijding in Utrecht bijvoorbeeld, heeft wel vergunning om op een uitgekiende plek gif tegen muizen uit te zetten met honderd procent scoringskans. Hetzelfde gaat in feite op voor vlooien. Deze bloedparasieten verplaatsen zich razend snel in de vacht of de veren van uw huisdieren en soms ook bij mensen, die grote hinder kunnen ervaren van vlooienbeten. Bij deze beten wordt immers bloed opgezogen. Na elke dosis bloed die vlooien binnen krijgen zijn ze in staat om eitjes te leggen, soms meer dan honderd per dag. Door de hinder en overlast die vlooien geven is eigenlijk deskundige ongediertebestrijding in Utrecht een noodzaak. Want de potjes die u bij de drogist of de supermarkt vindt, hebben maar een minimale werking omdat dat soort winkels aan strenge regels zijn gebonden. Kies daarom bij een vlooienplaag voor ongediertebestrijding in Utrecht.

De diverse mogelijkheden in Utrecht voor ongediertebestrijding

Als simpele middelen niet meer helpen, is vaak een expert van een bedrijf in ongediertebestrijding in Utrecht de oplossing voor de overlast. Dat geldt natuurlijk niet alleen voor de stad, waar het woekert van de ratten, steenmarters, muizen en ander ongedierte dat veel overlast geeft, maar ook de gehele provincie Utrecht. Hieronder treft u een overzicht van dieren die ongediertebestrijding in Utrecht kunnen rechtvaardigen:

  • Vlooien
  • Kakkerlakken
  • Wespen
  • Mollen
  • Mieren
  • Boktor en houtworm
  • Muizen
  • Zilvervisjes
  • Ratten

Voor al deze soorten van dieren of insecten die voor hinder zorgen kunt u ongediertebestrijding in Utrecht inschakelen. Neem gerust contact op voor het direct maken van een afspraak, een vrijblijvende offerte informatie over de bestrijding of vragen over diervriendelijke bestrijding, bestrijdingsmiddelen, verjagen met behulp van ultrasoon geluid, enzovoorts.

 

Utrecht